ОВЕН Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 31 Януари – 6

...
 
ОВЕН
Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 31 Януари – 6
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 31 Януари – 6 Февруари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Вие сте в умерено движение и вършиме ежедневни неща, които не ви основават проблеми. Децата и по-възрастните родственици ще изискват нараснало внимание. Някой непосредствен може да изпадне в неволя, пробвайте се да помогнете с каквото можете. Говорете постоянно с децата си за тяхната сигурност. Свободният Овен ще желае нововъведения. Като измененията имиджа си, ще забележите по какъв начин нови хора ще доближат до вас. Просто бъдете по-селективни в хората, не позволявайте на тези, които се интересуват единствено от вашата външна обвивка. Сега не би трябвало да бързате с сантиментални събития. Отделете време за фамилиарност, насладете се на романтиката на прегръдките и дългите диалози от сърце. В края на седмицата ще получите вест от другар, която ще ви заинтересува доста.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Телецът ще стане основател на помиряване в дълготраен спор. Това важи изключително за другарствата. Това положение на нещата ще ви се отрази добре, ще се почувствате доста по-добре, когато спорът завърши. Бившите влюбени също ще се опитат да се съберат. Звездите обаче ви дават втори късмет, от това може да излезе нещо съществено. Основното нещо е да се справите със старите неточности и да обсъдите проблемите, които са ви тормозили преди. Семейните от вас рискуват да ревнуват. Може би това се дължи на обстоятелството, че не вярвате на колегата си. Не би трябвало да „ наказвате “ другата половина с безмълвие, по-добре е да седнете на масата за договаряния и да обсъдите какво не ви харесва. Връзките са тежка работа и би трябвало да имате това поради, когато спорите.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 31 Януари – 6 Февруари, 2022:  Влюбените Близнаци ще бъдат изправени пред тествания. Възможни са ревнивост и напрежение. От ваша страна би трябвало да бъдете по-сдържани, да игнорирате провокациите и да не се навивате още веднъж. Във всеки проблем първо би трябвало да разберете и едвам по-късно да вземете съществени решения. Ако връзката ви с обичания човек към този момент е изгубена, тогава помислете за пауза. Необвързаните не бързат да се задължават с усеща. Много харесвате свободния живот. Прекарвайте повече време с по-възрастни родственици. В края на седмицата ви чака едно запаметяващо се събитие. Обмисляйте речта си, с цел да не обидите никого и да не развалите задушевната атмосфера.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Раците са доста грижовни родители и непрекъснато ще го потвърждават на децата си. Ще можете да установите контакт с членовете на семейството, да ги изненадате и зарадвате. Опитайте се да запазите равнището и да не подкопавате престижа си. Истината няма да мине без възмущение, заради обстоятелството, че прекарвате малко време вкъщи. Романтичните връзки, които стартират през този интервал, ще бъдат доста буйни. Те ще се развият бързо и бързо ще доближат върха си. Ще би трябвало да вземете внезапно решение, което сътрудникът ви ще даде. Бъдете подготвени за изненади. Старите другари евентуално ще имат късмет да се сближат един с различен. Дългите бизнес пътувания даже няма да се трансфорат в спънка за развиването на връзките. Напротив, дистанцията ще укрепи връзката ви.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Лъвовете не са доста наясно какво желаят от тях. През този интервал ще бъдете обзети от доста усеща и подозрения. Можете да очаквате всичко от ухажорите, само че като цяло ще останете удовлетворени от събитията и ще отвърнете на съчувствието. Хороскопът ви предизвиква да ходите по-често на срещи и да приемате похвали. Няма проблем, в случай че би трябвало да прекарате една скучна вечер с човек, който не оправда упованията, тъй като това също е прекарване. В фамилните връзки би трябвало да установите контакт. Организирайте дребен празник, даже без причина. Поканете родственици, другари, забавлявайте се с настолни игри, отидете на пързалката или наемете къща в провинцията за уикенда. Сега би трябвало да покажете на околните си, че са доста значими за вас. Възрастните родственици също се нуждаят от помощ и внимание.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 31 Януари – 6 Февруари, 2022:  Любовните връзки ще се развият позитивно. Можете да разчитате на самопризнания, откровения и съществени каузи от избраника. Честността и откритостта ще оказват помощ на колегата ви да завоюва вашето доверие, внимание и обич. Просто не бързайте с гръмки изказвания, оставете другата половина да поеме самодейността, а вие се наслаждавайте на ухажването. Много Деви ги чакат фамилни отговорности. Решавате да започнете ремонт, пренареждане или пренасяне. В сложни моменти ще ви оказват помощ същински другари, от които даже не е нужно да желаете нищо. Трябва да сте признателни за всяка помощ. През интервала би трябвало да поемете отговорност за ежедневните проблеми, пробвайте се да извършите всичко добре. Включете вашият сексапил и приемете подаръците на ориста. Много двойки непринудено ще решат да се оженят.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Не е най-хубавото време за сантиментална връзка. Много двойки ще би трябвало да преминат проби за устойчивост. Ще се изкушите да опитате нещо ново. Ето по какъв начин тествате възприятията си. Ако желаете да започнете нова романтика, тогава първо прекратете остарялата връзка. Семейните полезности ще останат на назад във времето, тъй като в този момент приятелите и заниманията са по-важни за вас. Не бързайте и преминете към втората половина, в този момент е по-добре да си починете, да подредите главата си и да оставите колегата си да обмисли всичко. В края на интервала ви чака топла среща с другари, която доста ще ви развесели.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 31 Януари – 6 Февруари, 2022:  Тези Скорпиони, които към този момент са изтощени от самотата, най-сетне ще намерят естетика във взаимоотношенията. Новият разказ ще ви разреши да бъдете освободени, да повярвате в себе си, да се измененията външно и вътрешно. Заслужено ще получите похвали, дарове и доста внимание. В подмяна ще желаете да дадете още повече. Може би това е обич. Съюзът, който се образува в този момент, е жертван на триумф и дълги години. Семейните отговорности леко ще охладят връзките на съпрузите. Трябва да помислите по какъв начин да избягате от всекидневието и да си починете. От своя страна би трябвало да се опитате да сдържате отрицателните страсти и да се опитате да реагирате на провокациите по друг метод. Направете първите стъпки към помиряване и възстановяване на връзките. Можете да сте сигурни, че вашата половинка просто чака това.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Стрелците са доста любещи. Това може да ви изиграе неприятна смешка. Ако не можете да вземете решение за избора на сътрудник, тогава е по-добре да изоставите връзката изцяло. Много е евентуално да попаднете в любовен триъгълник, който не носи нищо положително. Ще бъдете погълнати от несподелени усеща. Трябва да се стремите да бъдете обичани, а не да изпитвате наслаждение да бъдете толерирани. На свободните няма да ви навреди да се отпуснете вярно. Именно на такива места вероятността да срещнете любовта си е огромна. Между другото, най-вероятно няма да е на пръв взор. Семейните представители на знака сами ще желаят да провеждат празник. Поканете тези, които са в действителност харесвате.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Напразно се пробвате да съчетаете работа и домакинство. Сега животът изисква толкоз доста време и старания, че надали ще се справите с работата. Ще би трябвало да дадете приоритет. Слушайте препоръките на по-възрастните родственици, те не ви желаят неприятното, само че откровено се пробват да оказват помощ. Сред съпрузите може да избухне същински вулкан от усеща. Романс, който стартира при започване на седмицата, има риск да завърши доста бързо. Вие сами ще разберете, че индивидът безусловно не ви интересува. Всяка разлъка ще бъде лесна за вас. Това важи изключително за хора, които от дълго време са изтощени от мъчителни и сложни връзки. Чувствайте се свободни да си вземете отмора, в случай че сте изтощени. Трябва да се обичате. Отпуснете се в кръга н другари, които постоянно ще се притекат на помощ.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Семейните Водолеи ще вземат решение общи проблеми с родственици. Някой ще ви сътвори грижи. Родителите и дребните деца ще изискват доста внимание. Пригответе се да участвате в фамилни каузи. Ще действате като гръмоотвод и медиатор. Покажете своята благотворителност и добрина. Вероятна е появяването на остаряла връзка. Можете обаче да им дадете втори късмет. Всичко зависи от това, дали сте се трансформирали през това време и дали сте подготвени да се измененията, дружно с колегата си. Можете да разчитате на откровено другарство. До вас има същински другар, който ще помогне в сложни моменти и няма да ви изостави.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: За необвързаните краят на седмицата ще бъде добър интервал. Ще бъдете под егидата на Венера, което значи, че ще намерите благополучие и обич. Ново възприятие безусловно ще преобърне живота ви и вие самите ще започнете да гледате на света по друг метод. Излизайте по-често на културни събития с другари. Семейните Риби също ще бъдат обзети от нови усеща. Ако ви се стори, че романтиката е безнадеждно изгубена, тогава през тази седмица ще разберете, че това не е по този начин. Наслаждавайте се на приятни моменти, целувайте и прегръщайте колегата си по-често. Доверете се на избраника си, не ревнувайте на вятъра и не се обиждайте. Вече сте изпитали съюза ви за издръжливост, време е да се потопите в красивото.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР